Op zoek naar vervanging
of reparatie voor je dak?

Rietdekkersbedrijf Ten Hoven

Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk advies

Rietdekkersbedrijf Ten Hoven is een rietdekkersbedrijf die al meer dan tien jaar ervaring heeft in de branche. In 2006 begon Bertus ten Hoven als rietdekker bij een rietdekkersbedrijf. Doordat hij door de jaren heen het vak zelfstandig kon uitoefenen, groeide de ambitie om een eigen rietdekkersbedrijf te starten en op 14 maart 2014 werd Rietdekkersbedrijf Ten Hoven een feit.

Nieuw dak

Meer informatie

Onderhoud

Meer informatie

Uilenborden

Meer informatie

Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk advies vinden wij bij Rietdekkersbedrijf Ten Hoven heel belangrijk. Wij willen een klant die tevreden is en dat kan alleen als er goed werk wordt afgeleverd.

Rijksmonument

Eind 2018 zijn wij eigenaren geworden van een zeer verwaarloosd rijksmonument

Foarwei 55 te Wâlterswâld. Naast het restaureren van het rijksmonument, wilden we ook een aanbouw plaatsen en hebben we op het perceel een bedrijfsloods gerealiseerd. Doordat we nu zelf in het bezit zijn van een rijksmonument is onze kennis en ervaring over rijksmonumenten toegenomen. Mocht u in het bezit zijn van een rijksmonument, dan verwijzen wij u graag door naar gerenommeerde bedrijven die u verder kunnen helpen op het gebied van architectuur, bouwen- en restaureren of hulp van het aanvragen van subsidie.

Op 13 november 2021 was er voor ieder de gelegenheid de bedrijfsloods en het rijksmonument te bekijken. Burgemeester K. Agricola van gemeente Dantumadiel opende deze feestelijke dag samen met de dochters van Ten Hoven door een lint voor de bedrijfsloods door te knippen. Het was een prachtige dag waarop we vele belangstellenden mochten ontmoeten.